0485-58 11 58
Hur det började

En hjälpande hand för våra seniorer 

Gottfridssons Flytt & Städ startade 1988 och drivs sedan 2008 i andra generation. När företaget började en utveckling under 2018 så startades en ny gren upp som skulle rikta sig mer mot våra seniorer som behöver hjälp med enklare sysslor i eller runt sitt hem.
Vi fick in en jätteduktig tjej som snabbt byggde upp en stadig kundbas där hon hjälpte sina kunder med allt från handling, till hemstädning, promenader och att bara vara en social kontakt i vardagen.

Tyvärr ville Helena söka sig vidare och jobba med annat efter något år och tjänsten gick ner på sparlåga då Gottfridssons Flytt & Städ växte mycket i sina övriga grenar.

2023 gör vi en liten nystart för Vardagshjälpen och vårt fokus kommer fortsatt ligga mot våra äldre men även dig som inte riktigt har tid och kan behöva ett extra handtag för att få vardagen att gå ihop.

Vi satsar också på stugservice. För dig som har fritidshus på Öland kan vi erbjuda öppning / stängning och andra tjänster kring ditt fritidshus så du kan tänka på att bara komma hit och njuta av vår härliga ö.

Vardagshjälpen din seniorservice i Borgholm och runt på Öland